Het perfecte relatiegeschenk voor elke gelegenheid

Exclusieve en gepersonaliseerde chocoladegeschenken voor klanten, personeel of zakenpartners. Van kleine tot grote cadeaus en pakketten, wij helpen u om het perfecte cadeau samen te stellen.
 
Of u nu iets zoekt voor een simpel "dank je wel" voor iemand die iets bijzonders heeft gedaan of een "vaarwel en succes" voor iemand die weg gaat, wij van Chocomelvin helpen u graag.
 
Wij maken al onze cadeaus en geschenken zelf waardoor wij veel ruimte overlaten voor personalisatie. Dit doen wij door bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo op onze chocolade en bonbons te maken, hierdoor is elk cadeau exclusief en ambachtelijk gemaakt. Hiermee bent u er van verzekerd dat u altijd een bijzonder cadeau heeft.
 
Naast onze bonbons en logobonbons maken wij ook diverse andere cadeaus zoals leuke chocolade pakketten, flessen, schalen, holfiguren met logo of foto's op chocolade. Ook hebben wij diverse seizoensproducten met Valentijn, Pasen, Moeder-/Vaderdag, Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw.
 
Heeft u iets in gedachten of wilt u onze hulp om iets te vinden dan kunt u contact opnemen met ons op 036 525 3002 of email naar info@chocomelvin.nl