Workshops

Heeft u altijd al eens bonbons willen maken of u zoekt iets leuks om te doen? Dan is een workshop bonbons maken misschien echt iets voor u.

 
 
Bij onze basis workshop bonbons maken maakt u vanaf het begin tot het einde uw eigen bonbons. Met de workshop krijgt u de keuze uit verschillende smaken en natuurlijk zal ook de alcohol niet ontbreken. Hiermee maakt u de vulling voor de bonbons waarbij u kunt kiezen uit puur, melk of witte chocolade. Aan het einde van de workshop krijgt u natuurlijk alle zelfgemaakte bonbons mee naar huis.
 
De workshop duurt ongeveer 2,5 uur inclusief thee, koffie en een schaal gemengde chocolade om te proeven.
 
De prijs voor de workshop is 49,95,- p.p. inclusief de zelfgemaakte chocolade.
 
Ook in de zomermaanden geven wij gewoon onze workshops. Dankzij onze airco kunt u in onze koele productieruimte heerlijk aan het werk.
 
Wilt u een workshop wilt volgen dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u informeren wanneer wij nog plaats hebben en kunnen eventueel meer vertellen over onze workshop. U kunt contact opnemen via 036 525 3002 of email naar info@chocomelvin.nl
 
Onze workshops worden gegeven op een zondag in onze eigen productieruimte omdat wij op de andere dagen produceren. Minimaal aantal deelnemers is 6 personen en maximaal 8 personen. Leeftijd vanaf 16 jaar.
 
Wilt u een workshop volgen met minder personen dan kunt u zich aanmelden voor een inschrijfworkshop. Bij voldoende aanmeldingen nemen wij contact met u op.
 
 
Op het moment hebben wij een workshop-winterstop inverband met de komende feestdagen. Vanaf januari starten wij weer met alle workshops. Inschrijven voor een inschrijfworkshop of aanmelden voor een groepsworkshop is altijd mogelijk.